Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

PES 2012: ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ + ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTER LEAGUE

Pro Evolution Soccer 2012... Τόσες αναμνήσεις... Σχετική βελτίωση, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, αναβαθμισμένο soundtrack και για πρώτη φορά βίντεο για background.

Όλοι μας λίγο έως πολύ κατέχουμε το Master League... Από την ομάδα που έκανε θραύση στους προηγούμενους τίτλους (Ivarov, Castolo, Minanda, Jaric, Stremer, Iouga, Dodo, Espimas, Ximelez κτλ.) και το σύντομο πέρασμα από τη Β' Εθνική Κατηγορία, βρίσκεσαι ξαφνικά στην Α' Εθνική, με ανανεωμένο ρόστερ, καλύτερους αντιπάλους και στη τρίτη σου σεζόν (αν έχεις μείνει στα "μεγάλα σαλόνια" και είσαι ψηλά στη βαθμολογία), μπαίνεις και σε... Ευρωπαϊκό κλίμα! Όλα αυτά είναι φυσικά επίκτητα και οι οδηγίες είναι περιττές (σχεδόν παντού)...

Αποφάσισα να "χαρτογραφήσω" τα απόκρυφα σημεία του Master League και να ξεδιπλώσω τα μυστικά του. Παράλληλα, σκέπτομαι το εξής: Πέρα από την εξερεύνηση του ίσως καλύτερου μέρους του όλου παιχνιδιού, παράλληλα -για τους λάτρεις της επεξεργασίας κυρίως-, να ασχοληθώ και με την επεξεργασία. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσω τους Τσέχους που με τα προγράμματά τους με βοήθησαν στο να ξεκινήσω την υλοποίηση της ιδέας μου, όπως και τον Jen Key με την εφαρμογή του.

Επειδή όμως η αξία όσων κάνω θα φανεί έμπρακτα, σίγουρα θα ακολουθήσει σχετικό βίντεο με λεπτομέρειες. Οπότε μείνετε συντονισμένοι και καλή διασκέδαση!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ:
- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ BACKGROUND
- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ INTRO ΣΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ (ΜΕΝΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ)
- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ INTRO ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (ΜΕΝΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ)
- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ INTRO ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (ΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ)
- ΟΔΗΓΟΣ PES EDITOR (2012)
- ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTER LEAGUE
- ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ: Περίπου 30-35 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Υβριστικά και ειρωνικά σχόλια θα διαγράφονται!
WARNING: Insulting comments will be deleted!